Om instruktøren, Henrik Frost

Jeg har arbejdet som politibetjent siden 1997, og har siden 2004 fungeret som selvforsvars instruktør i Politiet. Jeg har specialiseret mig inden for realistisk selvforsvar, der tager udgangspunkt i kampstress og de fysiske og mentale påvirkninger, kroppen udsættes for i en rigtig overfaldssituation.

Undervisningen på mine kurser tager udgangspunkt i de samme metoder og principper, som man bruger i Politiet og Forsvaret, og som er funderet på mange års forskning og udvikling. Positiv indlæring og korrekt påvirkning af hjernen i træningen er afgørende for at opnå et succesfuldt resultat.

Jeg har trænet forskellig kampsport/selvforsvar i mere end 30 år og er indehaver af graden 7. dan i Taekwondo. Jeg er chefinstruktør i Østerbro Taekwondo Klub, har undervist i selvforsvar i næsten 30 år og har i en årrække bl.a. været tekniklandsholdstræner i Taekwondo.

Jeg har de seneste år fokuseret en del på at udvikle mine kurser i selvforsvar for kvinder, så de rammer plet i forhold til at formidle ikke kun fysisk- men også psykisk selvforsvar, og så de mere effektivt forebygger både de almindelige typer af voldtægt, men i høj grad også alle de tilfælde af seksuelle overgreb, hvor pigen/kvinden kender gerningsmanden, og hvor pigens/kvindens evne til at genkende faresignaler, kende sine grænser og sige effektivt fra, betyder rigtig meget.