Ofte stillede spørgsmål

Hvem kan deltage på selvforsvarskurserne?

Alle over 13 år kan som udgangspunkt deltage uanset fysik og alder. Har du et fysisk handicap, har du hjerteproblemer eller er du gravid, skal du orientere om dette i forvejen, lige som du skal forvente, at der vil være dele af den fysiske træning, som du ikke vil kunne deltage i i fuld udstrækning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan deltage, er du meget velkommen til at kontakte Henrik Frost jf kontaktoplysningerne. Du vil i kursusoversigten kunne læse, hvilke målgrupper de forskellige kurser henvender sig til. F.eks. er ”Selvforsvar for kvinder” kurset kun for kvinder.

 

Kan jeg tilmelde flere personer til et kursus?

Du kan tilmelde så mange du vil til de åbne kurser.

 

Hvor ofte er der kurser?

Kurserne udbydes ikke med en bestemt frekvens og det er pt. primært ”Selvforsvar for kvinder” kurserne, der udbydes som åbne kurser. Mange af de øvrige kurser og foredrag kan bestilles direkte til klubber/foreninger/firmaer/privatpersoner m.fl.

 

Kan jeg booke et kursus til et privat hold eller til min virksomhed?

Det kan du helt sikkert. Du kan både booke til din sportsklub/forening/firma.

Hvor foregår undervisningen?

I forhold til de åbne kurser, vil det fremgå af indbydelsen, hvor disse afholdes. Undervisningen kan foregå i din klub eller på din arbejdsplads, hvis der er passende fysiske rammer. Hvis vejret tillader, kan den også foregå udendørs. Alternativt vil jeg finde passende egnede lokaler så tæt på dig som muligt.

 

Skal jeg kunne kampsport i forvejen for at deltage?

Kurser i ”Selvforsvar for kvinder” kræver ingen forudgående selvforsvars erfaring. I forhold til øvrige kurser, fremgår det tydeligt i overskrifterne, hvilke der er for udøvere med eller uden erfaring inden for kampsport.

 

Hvad er påklædning på kurserne?

Mød blot op i helt almindeligt sportstøj og indendørs sko (uden sorte såler). Kurser i kampsportsklubber kan sagtens foregå i gi/dobogs efter eget ønske.

 

I tilfælde af tilskadekomst eller ødelagt tøj?

Da alle deltagere er frivilligt tilmeldte til kurser eller træninger arrangeret af Forsvardigselv.dk vil der ikke kunne ydes erstatning i tilfælde af skader eller ødelagt tøj, som opstår i forbindelse med et kursus eller en træning.

I tilfælde af en skade, der er opstået på et af ovennævnte kurser, og som kræver behandling, sygefravær fra jobbet eller lignende, skal du henvende dig til eget forsikringsselskab eller forhøre dig på din arbejdsplads, hvis denne har en medarbejderforsikring, du kan anvende.